Ingen bra dag alls

Det har hänt en otroligt jobbig sak idag. Idag blev en väldigt värdefull sak för mig stulen. Jag mår otroligt dåligt, och känner sådan skuld och förnedran. Har varit så ilsken och ringt runt o runt o runt. Tillslut stupade jag i sängen av ilskhet och utmatthet, sov 2h men fy vilken grym och obehaglig känsla man fick då man vaknade och insåg att det var inte en dröm! Jag har tappat tron på mänskligheten helt. Nä usch, fy.. Allt på samma gång. Känns dock lite bättre nu efter att jag fått duscha av mig. Matilda va även snällis och köpte chips och läsk till mig ♥

Så nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på tv samt tröst frossa!



Filosofi

Varför ska jag skaffa ny blogg? Hehe, alltid denna ständiga förändring.. Säger bara det. Idag är det soligt väder ute, härligt. Hoppas ändå på lite mera höst rusk, som kraftig blåst och såna gråa dagar. Det är grejer det!

Trevlig kväll!

Godkväll,
Haft en kanon trevlig kväll med Matilda och Bella, självklart var lilla Miní med också. Vi åt mat på Mc.donalds sen körde vi och kollade på en grej, sedan hem till Bella för att kolla på Det okända.. Scary! NU måste jag sova känner jag.

RSS 2.0