Oj oj oj

Usch vad ont jag har i ryggen. Inte så lätt att bära upp en pensionär från rullstol till säng, sängen till rullstolen, eller rullstol från toalett - speciellt om man inte har en LIFT. Det tär på min rygg, huhu... Inte bra alls att belasta den. Nock om det.

Har städat mitt rum, som ni vet så älskar jag att städa. Nej jag är inte ironisk, för jag älskar att göra fint. Måste fixa ett brett Lucia band med snart! Får bli imorgon då eventuellt, för idag verkar inte mamma kunna med.

Toppendag

Oj vilken dag. Haft det jätte bra på jobbet, krävande men kul. Efter jobbet gick jag och Ulf igenom lite låtar som jag skulle sjunga nu ikväll för pensionärerna. Körde hem och  bytte om, sedan tillbaka igen. Vad mycket folk!!!! super roligt. Fick sådana varma applåder och mycket beröm, man blir ju så himla glad. Fick en stor bukett med rosor också som tack, ska hämta dem sen! Spännande.. Fick välja mellan vita och röda, får bli vita för det är mycket finare, hihi.

New shoes, and moore

Var inne i stan idag. Var inne på Media markt och fixade en sån lock täng, finally säger jag bara. Sedan strosade jag, mamma och pappa runt inne på Grand samarkand. Letade efter lite jul kläder, men det fanns inte alls mycket. Det är mycket med koftor och inte alls någon söt nyårs stass... Hehe! Hittade en fin tunika i alla fall, kanske hittar jag något annan tills dess? Blev ett par super bekväma skor också! Love them. Blev även ett nytt lucia linne, den andra har ju liksom gått i generationer om man säger så hehe. Var lite för kort! Måste ju ha en perfekt nu när jag blivit Lucia och allt. Ska fixa nytt rött band med, ett bredare denna gång.

Min matta ser jätte smutsig ut på bilderna, men det är den icke. Det är min kamera som gör så det ser ut så. Super viktigt att påpeka! Hehe..




I want to wake up with you next to me. Will you be there?


This monday.

Oj vilken lång dag. Gick bra på praktiken med tycker jag. Jobbade 8 till 4, fick slänga av mig mina kläder sen hoppa i nya för Ulrika hämtade upp mig lite innan 5, var på kören idag med.

Ska strax duscha sedan ska jag kolla på Tre kronor.

En sista bild


Gamla som nya bilder


Matilda binder midsommarkrans hemma hos mig inför Midsommar, 2009.

Going to Malmö..

Hahaha!

Dagarna innan jul, 2009...


Your touch...

Godkväll!

Sitter och kikar på lite kläder, hittar ingenting. Vad är det med mig? Hehe... Längesen jag shoppade i en riktig butik, har bara internet shoppat. Men på tisdag ska jag ändå in till stan och kika runt lite, behöver ju något fint till julafton och nyår. Nelly.com har väldigt bra utbud och Gina tricot har blivit så jäkla dåliga på sista tiden.... Har inte handlat där på 2år kanske. Äsch, får se om jag kanske hittar något lockande i stan på tisdag. Om inte, så ska jag ju till Karlshamn nästa söndag. Want new shoes!

Nu vill jag ha sommar egentligen, vill shoppa en massa sommarkläder. Läängtar!


Lovely shoes




Romeo, take me somewhere we can be alone..

...I'll be waiting, all that's left to do is run.
You be the prince, and I'll be the princess,
It's a love story, baby, just say, yes.. ♥

Sommar....

Ikväll fick jag sådant ryck. Så jag tog på mig min sommarklänning. Den vita.. Mina fina fina vackra sommarklänning som jag använde så mycket denna sommar. Längtar till nästa sommar, vandra runt på en strand vid solnedgången, barfota, nedsläppt hår som blåser i den lugna vinden och en människa som man tycker mycket om. Hand i hand vid strandkanten.... Mmmm....

Nu ser jag fram emot julen istället!

Ser alltid lika förkrossad ut på mina bilder, hehe. Men jag är världens gladaste, jag lovar!

Sober


Loreen - Sober (Den remixade).

Har ni hört Loreens nya låt? Sober? Älskar den! Den remixade är ännu bättre än den vanliga.

There you'll be


New dress


Fredag kväll

Har ingen lust att hitta på något idag. Imorgon ska jag på inflyttnings fest hos Ulrike. Vet ens inte om jag är så sugen på det? Vill hellre vara hemma, hehe... Men jag kommer nog bli sugen. Ska dricka med måtta. Så jag hoppas det går lugnt till där imorgon. Fick ett sms nu från Matilda.

Want summer


Mina bilder & jag


Matilda och jag i somras, vilken varm dag!

Fade into darkness




My love


RSS 2.0